Обучение в Швейцария: Променяй. Развивай. Напредвай

10 Feb 2015 - 2 min read

От създаването ни през 2008 г., ние в BGO Software продължаваме да напредваме, достигайки най-високите върхове на ИТ индустрията. Нашата компания се развива до ниво, което ни помага да станем надежден и предпочитан партньор на различни неправителствени организации, образователни институции и частни предприятия. Всяко предоставено от нас обучение съчетава опит с познания по програмиране и по този начин помагаме на нашите клиенти да успеят да трансформират изключителни идеи в ефективни проекти и работещи решения.

Пълната гама от услуги на BGO Software са помогнали на редица национални и международни компании да се справят с различни видове ИТ-свързани предизвикателства. Един от най-последните ни примери за това как компанията прилага своя експертен опит на практиката е едноседмичното вътрешно обучение и консултация по Кендо UI в Швейцария.

От какво се нуждаеше клиентът?

solution_1

BOARD International е доставчик на единствения безпрограмен инструментариум за бързо и ефективно развитие на корпоративното управление на дейността и BI (Business Intelligence) софтуерни приложения. Седалището на компанията е в Киасо, Швейцария, но има офиси в Германия, Италия, Испания, Сингапур, САЩ, Великобритания, Австралия и Индия. Board International имаше нужда да измени своята front-end структура и своя технологически сегмент, като премине от Silverlight към HTML5 / JS / REST API решение.

Какво предложихме?

product_solutions

В ИТ бизнеса, както навсякъде другаде, клиентът винаги е на първо място. Това, което избутва една компания напред е култивирането на подходящи взаимоотношения с клиентите. В BGO Software ние напълно осъзнаваме значението на тази взаимовръзка и поради тази причина вземаме под внимание всяко едно предпочитание, търсене и условие в процеса на изграждане на успешен проект. Когато нашите експерти работиха по проекта на BOARD International, те използваха абсолютно същата техника: намиране на решение въз основа на нуждите на клиента.

Вглеждайки се отблизо в това какво BOARD International очакваше, помогна на професионалистите ни да изберат най-подходящия технологичен сегмент. Така, крайният резултат не беше само ефективен по отношение на отделеното време, но също и ефективен по отношение на отделения ресурс. Новата разработка включи Kendo UI комплект и контроли, които бяха използвани в комбинация с архитектурата Angular.js за максимален ефект. Нещо повече, професионалната помощ предоставена от BGO Software допринесе за създаването на “proof of concept” (РОС), което покри и затвърди всички изисквания на клиента.

За да обобщим, ставайки част от света на информационните технологии прави невъзможно пренебрегването на отношенията между клиент и компания. В BGO Software наблягаме на изкуството, което ни позволява да изградим връзки с клиента, защото това е инструмент, който служи за предоставяне на най-работещите проекти. Базирайки процеса за решаване на проблеми именно върху този метод, нашите специалисти успяха да представят на BOARD International най-доброто възможно решение. И докато новия front-end на техния продукт се разработваше, едновременно с това се предостави финансов и времеви комфорт.