BGO Software Спечели 2 Награди на БББА Годишни Награди 2017

06 Oct 2017 - 2 min read ббба годишни награди

Горди сме да споделим, че BGO Software си заслужи две награди на тазгодишните БББА Годишни Награди 2017. В събитието взеха участие всички членове на Британско-българската бизнес асоциация (БББА), включвайки се в няколко категории:

  • Trade and Investment Development between Bulgaria and the UK
  • Breakthrough Trade and Investment – New Мarket Еntry in Bulgaria or the UK
  • Corporate Social Responsibility
  • Contribution to the Development of BBBA

Нашата компания стана част от бизнес асоциацията през април. Само за няколко месеца успяхме да покажем, че когато разработваме решения и създаваме инициативи с визия, идея, значимост и цел, може да постигнем изключителни резултати.

BGO Software печели първо място в категорията 'Trade and Investment Development between Bulgaria and the UK'

Като софтуерна компания, която е била в бизнеса от повече от 10 години, ние сме разработили и разработваме продукти и решения за различни индустрии. Именно един от нашите продукти – HARP (HRA Assessment Review Portal) – ни спечели първо място в категорията „Trade and Investment Development between Bulgaria and the UK“, която разглеждаше „кейс стъдита“ на успешни инвестиции и дейности от България към Англия или обратното.

До този момент, системата се използва от над 50 000 представители от Health Research Authority (HRA), Social Care Research Ethical Committee и други специалисти от средата на клиничните изследвания в Англия.

След първото отличие, спечелихме и второ място в категорията за „Corporate Social Responsibility на БББА Годишни Награди 2017.

НЯМА ИДЕАЛЕН МОМЕНТ, КОГАТО ДА ЗАПОЧНЕШ ДА ПРАВИШ ДОБРО, НО НИЕ РЕШИХМЕ ДА ЗАПОЧНЕМ СЕГА

2017 БББА Годишни Награди

Това, което включихме във формуляра за участие в БББА Годишни Награди 2017 беше резюме на всички наши корпоративни социални отговорни дейности и постижения през последните 18 месеца. Показахме, че през последните няколко години се опитваме да допринесем за много по-добро бъдеще на непривелигировани деца и възрастни в страната, чрез нашата НПО “От Любов към България”. Досега фондацията е помогнала на 2000 души, включила е 500+ доброволци и са реализирани повече от 50 благотворителни проекта.

Показахме и нашата мисия за развитие на образованието в България с помощта на Web Academy и безплатните курсове по програмиране. Досега нашите уеб академии са обучили над 2300 студенти по PHP, QA, Front-End, Linux System Administration на три основни нива – начинаещи, напреднали и професионалисти.

Не пренебрегвахме и спорта, защото той учи хората как да понасят както успех, така и неуспех и как да останат мотивирани независимо от резултатите. Освен че създадохме BGO Software Basketball League за непрофесионалисти и подкрепяме 50+ баскетболни отбора в страната, ние спонсорираме Националните Финали за турнири по баскетбол за любители и подкрепяме младите футболни таланти от ФК Златоград.

БЪДЕЩЕТО НЕ Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН „КУПУВАЧ НА ИДЕИ“ И „ДАРИТЕЛ НА ВЪЗМОЖНОСТИ“

И именно затова се стремим не просто да създаваме софтуерни продукти, които променят и подобряват индустрии, но и да инвестираме в обществото, да развиваме спортна култура в България, да вдъхновяваме по-добри образователни практики и да създаваме успешни истории.