BGO Software Бележи Нов Старт в Нов Офис

19 Aug 2015 - 2 min read BGO Software Office - Featured image

Офисът оформя среда, която е жива. Тя диша, расте, развива се и сплотява колегите. За последните няколко години в BGO Software достигнахме нови успешни върхове и привлякохме още хора да работят за нас. С повече хора и екипи присъединени към нашето семейство ние съумяваме да постигнем успешни резултати по-бързо и по-ефективно. Нашата бизнес стратегия, цели, акценти и фокус се разширяват. От компания, която се занимава предимно с медийни сайтове, BGO Software се превърна във фирма, която в момента се съсредоточава главно върху откриването и овладяването на малко по-различен потенциал. Този за предлагане на ИТ консултантски услуги, разработване на софтуерни проекти и поемането на други инициативи, включително благотворителни събития и дори създаване на цяла фондация.

BGO Software - нов офис

Тази бърза и добре приета експанзия, обаче, дойде със своето собствено условие. Условието за по-просторно работно място, което да може да настани не само по-голям брой хора, но умножен обем от инициативи и идеи. Поради това, в стремежа си да открием перфектния нов “дом”, ние търсихме място, което би съответствало на нашия бизнес характер и бизнес модели. Нещо повече, нашата основна цел беше да заменим стария офис с нов, който ще предостави на всеки човек индивидуално място за работа, експериментиране и творене. И ние вярваме, че успяхме да го направим!

нов офис - BGO Software

Пет пъти по-голям от предишния офис, новото ни работно място осигурява достатъчно пространство за всички. Всеки един от нас заема “територия”, която ни дава възможност да изпитаме пълен комфорт и лекота на работа. Изключителният интериор още при влизането в офиса за първи път оформя впечатлението, че се намираш във космически кораб. Почти. Продължавайки навътре се разкрива и основната и най-голяма част от офиса, където бързо работещите умове на служителите действат на пълен оборот. И когато искаме да се отпуснем и съберем повече енергия и нови сили, ние имаме на разположение или балкона (от който се разкрива невероятна гледка към град София и планината Витоша) или стаята за игри, където можем да тестваме виртуалните си бойни умения, играейки Mortal Kombat.

BGO Software - нов офис

Вярно е, че големите промени понякога може да носят щипка несигурност. Преместването от един офис в друг често се определя  по-скоро като нещо стресиращо или изнервящо, отколкото вълнуващо. Това е процес, който изисква време, търпение и, преди всичко, добра организация и планиране. Но точно както всеки друг процес, така и този може да се раздели на отделни компонентни под-процеса, за да се улеснят неизбежния шум и суета. За да се справим с целия хаос, ние от BGO възприехме преместването като нова страница на нашия бизнес живот. Страница, която в действителност разчисти пътя за още повече възможности и шансове да се развиваме.