BGO Software Бележи Нов Старт в Нов Офис

19 Aug 2015 - 2 min read

Офисът оформя среда, която е жива. Тя диша, расте, развива се и сплотява колегите. За последните няколо години в BGO Software достигнахме нови успешни върхове и привлякохме още хора да работят за нас. С повече хора и екипи присъединени към нашето семейство ние съумяваме да постигнем успешни резултати по-бързо и по-ефективно. Нашата бизнес стратегия, цели, акценти и фокус се разширяват. От компания, която се занимава предимно с медийни сайтове, BGO Software се превърна във фирма, която в момента се съсредоточава главно върху откриването и овладяването на малко по-различен потенциал. Този за предлагане на ИТ консултантски услуги, разработване на софтуерни проекти и поемането на други инициативи, включително благотворителни събития и дори създаване на цяла фондация.

нов офис

Тази бърза и добре приета експанзия, обаче, дойде със своето собствено условие. Условието за по-просторно работно място, което да може да настани не само по-голям брой хора, но умножен обем от инициативи и идеи. Поради това, в стремежа си да открием перфектния нов “дом”, ние търсихме място, което би съответствало на нашия бизнес характер и бизнес модели. Нещо повече, нашата основна цел беше да заменим стария офис с нов, който ще предостави на всеки човек индивидуално място за работа, експериментиране и творене. И ние вярваме, че успяхме да го направим!

нов офис

Пет пъти по-голям от предишния офис, новото ни работно място осигурява достатъчно пространство за всички. Всеки един от нас заема “територия”, която ни дава възможност да изпитаме пълен комфорт и лекота на работа. Изключителният интериор още при влизането в офиса за първи път оформя впечатлението, че се намираш във космически кораб. Почти. Продължавайки навътре се разкрива и основната и най-голяма част от офиса, където бързо работещите умове на служителите действат на пълен оборот. И когато искаме да се отпуснем и съберем повече енергия и нови сили, ние имаме на разположение или балкона (от който се разкрива невероятна гледка към град София и планината Витоша) или стаята за игри, където можем да тестваме виртуалните си бойни умения, играейки Mortal Kombat.

нов офис

Вярно е, че големите промени понякога може да носят щипка несигурност. Преместването от един офис в друг често се определя  по-скоро като нещо стресиращо или изнервящо, отколкото вълнуващо. Това е процес, който изисква време, търпение и, преди всичко, добра организация и планиране. Но точно както всеки друг процес, така и този може да се раздели на отделни компонентни под-процеса, за да се улеснят неизбежния шум и суета. За да се справим с целия хаос, ние от BGO възприехме преместването като нова страница на нашия бизнес живот. Страница, която в действителност разчисти пътя за още повече възможности и шансове да се развиваме.

0 0 vote
Article Rating