BGO Software и Първият Kendo UI Семинар в Лондон

16 Mar 2015 - 2 min read

Ние или ставаме големи или ставаме по-големи. И когато искаме да постигнем нещо, ние не просто говорим за него, а го правим! С нашия Kendo UI семинар в Лондон ние успяхме да се изкачим по стълбата на успеха за пореден път. Провеждайки двудневно обучение в най-космополитния град в Англия, BGO Software специалистите обхванаха спецификите около въпроса как да се изградят уеб и мобилни приложения с Kendo UI на Telerik.

семинар

Обединявайки теория и практика, ние дадохме шанс на различни ИТ професионалисти да получат по-всеобхватни и нови умения в работата си с front-end разработването, използвайки Telerik Kendo UI. За нас нямаше значение дали те имат предишен опит в тази област, защото семинарът беше съставен по такъв начин, който направи събитието подходящо както за опитни, така и за начинаещи. За да поясним какво точно  представлява Kendo UI, нека посочим следното. Това е добре познат UI и JavaScript инструментариум, който предоставя редица предимства при front-end разработването. Като например скрост и преносимост измежду различни устройства. Kendo UI също представя разнообразни графични компоненти базирани на JQuery, MVVM рамка, лесен за ползване интерфейс и голям брой теми и шаблони.

семинар

Относно самия семинар. Нашата цел беше да се даде възможност на ентусиазираните разработчици да разберат на по-задълбочено ниво как да се възползват от изключително полезния Kendo UI комплект от инструменти, как да овладеят тяхното изпълнение и как да максимизират продуктивността си за много по-кратко време и за по-малко пари. Освен това, ние дадохме на участниците насоки за това как да използват Kendo UI библиотеката, така че да могат да изработват по-привлекателни и по-добре работещи уеб и мобилни проекти. Програмата на семинара адресира различни теми, а именно:

  • Въведение в Kendo UI
  • Свързване на Kendo графични компоненти към данни
  • Kendo Mobile и AppBuilder
  • Kendo UI и MVC ASP.Net
  • Напреднали операции с данни с помощта на Kendo Datasource Framework
  • Kendo MVVM Framework
  • Kendo UI шаблони
  • Разширяване на графичните компоненти на Kendo UI

Най-важното обаче, както следва, е че след завършване на двудневния семинар, всички от присъстващите научиха как правилно да разбират не само основните аспекти на front-end разработването, но и методите, които могат да се използват, така че мобилните приложения да бъдат създавани по-бързо и по-ефективно. Освен това, записалите се за семинара бяха обучени как да изберат правилната технология за своите проекти и да решат дали HTML5 и Kendo UI е това, което е необходимо. Интересно е, че по време на втория ден на курса, нашият BGO Software експерт демонстрира как да се изградят впечатляващи HTML5 уеб приложения от нулата, като използва актуални примери и демо версии.

семинар

В края на нашия семинар всеки един от участващите делегати получи сертификат за участие; три месеца промо Kendo UI лицензи; подробно съдържанието на семинара, включително презентации, демо версии и печатни материали. Преди това обаче, потенциалните участници имаха възможност да избират дали да присъстват само на един ден или да се запишат за пълната програма в зависимост от темите, които ги интересуват. В нашия опит да се създаде едно събитие, което е подходящо за по-голяма група от хора, ние предложихме Early Bird, редовни и пълни ценови варианти. Нещо повече, имаше групови и корпоративни отстъпки до 20% за много организации, фирми и други институции.

семинар

Някои от компаниите, които участваха в Kendo UI семинара на BGO Software бяха: LegalRM Ltd, TigerTMS Ltd Ude, University of Westminster, Palantir UK LTd, University Hospitals Birmingham NHS Foundation Trust, Sub2 Technologies, Progress Software Ltd и много други.

Тъй като нашата компания е силно мотивирана в това да се развива дори още повече, за в бъдеще ние ще организираме още обучения и семинари, които да бъдат практически полезни. Така, че очаквайте още интересни събития много скоро!

0 0 vote
Article Rating