BGO Software Подкрепя Млади Футболни Таланти

23 Oct 2015 - 1 min read Featured photo - FC Zlatograd

Ние сме доказали повече от един път, че BGO Software има готовността и желанието да помага на другите. Ние не просто казваме, ние правим, защото казването на велики неща е нищо в сравнение с това да направиш велики неща. Инициативи и проекти като “От любов към България” и „Уеб Академия” са само отправни точки, които ни мотивират да следваме нашите амбиции. Така още от създаването на нашата компания, ние се съсредоточаваме върху работата със и за хората. Стремим се да разширим нашата дейност по начин, който може да повлияе и да подобри, ако не целия живот на хората, то поне значителна част от него. Сега в BGO Software решихме да поемем една спортно-ориентирана инициатива и се съсредоточихме върху допринасянето за развитието на група футболни таланти.

Този път, новото BGO Software начинание е свързано с едни млади и много вдъхновяващи футболисти между 9 и 15 години. Зараждайки се като идея на управителя на фирмата, Ивайло Иванов, и с подкрепата на финансовия ни мениджър Руми Хамчева, и изпълнителния директор Иван Лекушев, това начинание се превърна в официална BGO Software проява.

футболни таланти - Футболен Клуб Златоград

Целта на инициативата е да се помогне на младите футболни таланти на Футболен Клуб Златоград да се развият в професионални футболисти с бъдеще толкова успешно, колкото това на Кристиано Роналдо, Лионел Меси, Луис Суарес и други подобни. Доверявайки се на усърдието и виждайки потенциала на децата, ние решихме да им подадем ръка по пътя им, осигурявайки им всичко, което заслужават.

С цел да се предостави на играчите това, от което се нуждаят за предстоящия турнир срещу пет други местни футболни отбора, BGO Software им осигури футболни топки Nike и екипи с имената на играчите и този на техния отбора. В допълнение към това, в опита си да популяризираме ФК Златоград, техните постижения и огромните усилия на треньора Светлозар Личев (който също така успешно се справи и с това да накара младите футболисти да ядат здравословна храна, а всички знаем колко трудно е това, когато става въпрос за деца), BGO Software ще създаде официален сайт на ФБ Златоград.

И накрая, една от звездите на футболния клуб е момче от Испания, който вярва толкова много в отдадеността на екипа, че е дошъл да играе не за друг, а ФК Златоград. Невероятно, нали?