Присъедини се Към Нашия Kendo UI Семинар в Лондон

04 Sep 2015 - 2 min read Kendo UI - Featured image

Тенденцията за изграждане на новаторски мобилни и уеб приложения е малко вероятна да избледнее и да се превърне в нещо от миналото. Поне не и докато технологиите не престанат да доминират над света. Според проучвания, интересът в разработването на софтуер се е увеличил с 25% през миналата година, а през календарната 2015 този процент се предвижда да нарасне още повече. Такова ниво на заинтересованост обикновено е съпроводен с множество събития, които предлагат допълнителна информация относно горещи и актуални ИТ теми. В тази връзка, след успешното провеждане и приключване на първите обучения на BGO Software в Лондон и Истанбул, организирането на друг Kendo UI семинар се превърна в задължителна тенденция.

Kendo UI разработване и още…

Чрез нашата гама от услуги, включително вътрешни обучения, уебинари и онлайн курсове, BGO Software се фокусира върху предоставянето на прогнозни резултати и решения, които са приложими за реални ситуации и предизвикателства. Предлаганите от нас услуги свързани с ИТ обучения и консултации имат за цел да подпомагат и гарантират лекота на работа на редица правителствени, неправителствени институции и организации. Ето защо ние обединяваме теория, практика и функционалност, за да предоставим комплект от инструменти и рамки, който да бъде най-полезен за нашите клиенти.

Kendo Ui Seminar - October 8-9, 2015, London, UK

Именно Kendo UI е един такъв комплект. Той разкрива широк подбор от съвременни решения за font-end разработването, като позволява на потребителите да създават най-актуалните уеб и мобилните приложения чрез използването на HTML5 и JavaScript. В момента Kendo UI се използва от над 130 000 хора по целия свят, което доказва че е най-изгодният набор от инструменти при front-end разработването. Успешното му изпълнение се основава на четири ключови сегмента: достъпност, бързина, преносимост и използваемост при различни устройства. И докато този прогресивен комплект спестява пари, време и усилия, то той не прави компромиси с ефикасността и качеството.

Kendo UI Семинар за всички

Базираното в Лондон, обучението е подходящо за ИТ професионалисти и други, които също се интересуват от тази индустрия. Няма минимални изисквания за предишен опит и вече придобити умения при работата с Kendo UI на Telerik. Курсът ще обхване използването на Kendo UI library и практическия му пакет от инструменти. Участниците ще получат по-задълбочена информация за това, как да извлекат оптимизирани ползи и как да интегрират придобитите знания и умения в ежедневната си дейност. Също така, нашите експерти, провеждащи обучението, ще покрият програмния интерфейс на Kendo UI,  както и jQuery-базирани приспособления с PHP server wrappers, Model-View-View-Model (MVVM) Framework, перфектни откъм пиксели теми и шаблони и ще покажат на участниците как управляват всичко това по най-правилния начин.

Kendo събитие: Научете HTML5 и JavaScript

Двудневното събитие ще се състои в Лондон, Великобритания на 08-09 Октомври 2015г.